Referater
Bliv medlem
Arrangementer
Kontakt
Sundhedspsykologi
Artikler
Links
Debat

 


Vedr. Registrering af Supervisorer med speciale i Sundhedspsykologi

se liste over tilmeldte supervisorer her

Dansk Sundhedspsykologisk Selskab (DSS) modtager jævnligt henvendelser fra psykologer som søger en supervisor indenfor det sundhedspsykologiske område med henblik på at opnå specialistuddannelse eller modtage supervision af specifikke sundhedspsykologiske problemstillinger. Som Selskab vil vi gerne kunne formidle denne kontakt og har derfor behov for at have et overblik over hvilke supervisorer, der er interesseret i at være på en supervisor liste. Men vi ved ikke hvem I er, og Dansk Psykologforening må ikke oplyse os om hvilke psykologer, det kunne dreje sig om grundet interne regler og Registertilsynet.
DSS har derfor taget initiativ til at foretage en landsdækkende registrering af supervisorer med speciale i Sundhedspsykologi. Formålet er at forenkle medlemmernes og andre psykologers og terapeuters søgen efter supervisorer ved at lægge registreringen ud på selskabets hjemmeside til fri afbenyttelse for interesserede.

Er du supervisor i Sundhedspsykologi (eller i gang med uddannelsen hertil) og ønsker at blive registreret på DSS hjemmeside, skal du oplyse os om det af nedenstående, som du finder relevant for kommende supervisander:

Navn,
Kontaktmuligheder (telefon, mail, postadresse, andet)
Adresse hvor supervisionen vil foregå,
Uddannelsesår, overblik over ansættelsessteder og arbejdsområder
Særlige interesser indenfor sundhedspsykologien
Pris (angiv dato pris er gældende fra, har du allerede besluttet prisstigninger, kan du angive dette)
Andet som måtte have interesse (f.eks. artikler, bøger, andet du har medvirket til, andre interesser som du finder relevante for kommende supervisanter, eller andet af relevans).

Oplysningerne kan sendes

online her

eller ved at udfylde en wordfil, som kan sendes til Flemming Rasmussen

pr. e-mail her

eller pr. brev til adressen: Flemming Rasmussen, Wiemosen 37, 4000 Roskilde

Med venlig hilsen

DSS

se liste over tilmeldte supervisorer her